Om oss

När-TV inledde sin verksamhet i mars 1982. Sedan dess har vi haft kontinuerliga sändningar en gång per vecka på onsdagar, med repris på söndagar. Vi sänder även fullmäktigemöten som direktsändningar, samt andra extra sändningar vid behov. Sedan 1996 har vi en egen lokal text-tv med nyhetsnotiser, stadens information, församlingarnas verksamhet, idrottsresultat m.m. När-TV kan man se såväl i tv-rutan som i datorn. Sändningarna streamas och man kan följa med När-TV dygnet runt via datorn, telefon eller på annat sätt. Alla sändningar arkiveras också här på vår hemsida. 

När-TV behandlar flera olika ämnen s.s aktuellt material i form av nyheter, sport, natur, religiösa program, politik, debatter och rubricerade program av varierande slag. Vi bevakar konserter, revyer, teater och olika lokala evenemang. Grunden i vår verksamhet är att materialet skall vara lokalt eller ha anknytning till Närpes. 

När inte vanliga sändningar är igång rullar en slinga i rutan där föreningar och institutioner gratis kan puffa om sånt som händer i bygden.

Tittaravgifter 2019
Med När-TV:s årliga tittaravgift finansierar vi vår verksamhet. Numera är det inte möjligt att skicka adresserade inbetalningskort som vi har gjort tidigare år, istället kommer inbetalningskortet i ett oadresserat kuvert. Om ni inte får detta kuvert, men önskar delta i att stöda verksamheten kan ni göra det på konto: Närpes Sparbank FI95 4963 1010 0026 45. Summan är 45 euro (eller valfri summa). Märk betalningen med meddelandet Tittaravgift 2019. Eventuella förfrågningar riktas till verksamhetsledaren Maria Launonen 0500-163732. Vi hoppas att ni tittare fortsätter att stöda oss i vårt arbete med lokal tv och textinfo! Vi jobbar för att arkivera Närpes historia i levande bilder. Ni kan bidraga med ert stöd året runt.