Om oss

När-TV inledde sin verksamhet i mars 1982. Sedan dess har vi haft kontinuerliga sändningar en gång per vecka på onsdagar, med repris på söndagar. Vi sänder även fullmäktigemöten som direktsändningar, samt andra extra sändningar vid behov. Sedan 1996 har vi en egen lokal text-tv med nyhetsnotiser, stadens information, församlingarnas verksamhet, idrottsresultat m.m. När-TV kan man se såväl i tv-rutan som i datorn. Sändningarna streamas och man kan följa med När-TV dygnet runt via datorn, telefon eller på annat sätt. Alla sändningar arkiveras också här på vår hemsida. 

När-TV behandlar flera olika ämnen s.s aktuellt material i form av nyheter, sport, natur, religiösa program, politik, debatter och rubricerade program av varierande slag. Vi bevakar konserter, revyer, teater och olika lokala evenemang. Grunden i vår verksamhet är att materialet skall vara lokalt eller ha anknytning till Närpes. 

När inte vanliga sändningar är igång rullar en slinga i rutan där föreningar och institutioner gratis kan puffa om sånt som händer i bygden.